LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

CHRISTINA DAIMONDS


Date companie

Denumire: CHRISTINA DAIMONDS
Adresa sediului social: Str. Delea Veche nr. 24, corp C, ap. 24, Sector 2, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO33831570
Nr. Reg. Comertului: J40/13657/2014
IBAN:
Banca:

Date contact

Numere de telefon: 0759.012.205
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Delea Veche nr. 24, corp C, ap. 24, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
In Romania, activam cu mandrie din 2015 si suntem unicul distribuitor autorizat pentru PopSockets. Daca atunci cand am inceput, aveam doar doua produse de la PopSockets, astazi suntem fericiti ca am crescut impreuna cu brandul si va putem oferi toate aceste game noi de produse inovatoare si mai ales utile. De cand profesorul de filozofie David Barnett a facut primul PopGrip prin lipirea a doua butoane pe telefonul sau, a inceput misiunea noastra sa aducem distractie în lume.

Vezi toate produsele CHRISTINA DIAMONDS aici

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client..
Termenul de livrare este 24- 48 ore de 7 zile lucratoare.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
CHRISTINA DIAMONDS S.R.L.garanteaza ca produsele corespund caracteristicilor si sunt conforme cu originalele marca Popsockets..Prin prezentul certificat garantam calitatea produselor cu conditia respectarii instructiunilor de utilizare si a prescriptiilor de punere in functiune, intretinere, reparatii, depozitare, conservare si transport. Prezentul certificat este intocmit in conformitate cu HG 1002/2002, OG 21/1992 si atesta legal ca produsele de mai sus corespund scopului pentru care au fost create, incadrandu-se in parametri de calitate prevazuti de standardele si directivele in vigoare. Standarde indeplinite pentru accesorii: 89/336/EEC.Certificat de Calitate Popsockets este un accesoriu de telefon realizat pe baza unui patent american.
Ca importatori CHRISTINA DIAMONDS S.R.L garanteaza ca pe dispozitivele dumneavoastra ajunge un accesoriu ORIGINAL, productia acestora fiind direct supravegheata de inventatorul David Barnett, care garanteaza ca produsele sunt fara defecte de fabricare si de o calitate patentata. PopSockets a fost supus la nenumarate teste, tocmai pentru a va oferi posibilitatea sa utilizati fara probleme, cel putin 1 an acest produs inovator.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Delea Veche nr. 24, corp C, ap. 24, Sector 2, Bucuresti
Dar daca vrei sa returnezi produsul, deoarece nu-l mai doriti, trebuie sa ne anuntati in termen de maxim 14 zile. Daca au trecut 14 de zile de la data achizitiei, din pacate, nu putem oferi o rambursare si nici alt produs la schimb.
Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie sa fie neutilizat si in aceeasi stare cum l-ati primit. Acesta trebuie sa fie, de asemenea, in ambalajul original, nedesfacut. Pentru a confirma returul, avem nevoie de o confirmare de primire, factura, sau alta dovada a cumpararii.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in cel mult 14 zile calendaristice de la notificare, conform articolului 14 din OUG 34/2014.
CHRISTINA DIAMONDS S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii, fara a include costurile de transport, in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a returului, aceasta perioada putand fi prelungita doar daca produsul nu a fost receptionat la sediul nostru sau clientul nu a facut dovada expedierii acestuia.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, consumatorul este responsabil pentru diminuarea valorii produsului.

Politica de confidentialitate
Prelucrarea datelor cu caracter personal – precum numele, prenumele, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon ale unei persoane vizate – se va efectua de fiecare data in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (“Regulamentul”) si in concordanta cu reglementarile de protectie a datelor specifice tarii in care opereaza CHRISTINA DIAMONDS S.R.L.
Prin intermediul acestei Politici CHRISTINA DIAMONDS S.R.L ar dori sa informeze publicul general despre natura, amploarea si scopul pentru care colectam si procesam date cu caracter personal.
Pe langa acestea, persoanele vizate sunt informate si asupra drepturilor de care beneficiaza, drepturi reglementate de Regulament. În calitate de operator, CHRISTINA DIAMONDS S.R.L a implementat numeroase masuri tehnice si organizationale ca sa asigure protectia completa a datelor personale.