031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

XMADE CLOTHING


Date companie

Denumire: XMADE CLOTHING
Adresa sediului social: Str. Alexandru Vlahuta nr 9, bl 9
Cod unic de inregistrare: 38989474
Nr. Reg. Comertului: J20/302/2018
IBAN: RO02INGB0000999907749332
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0736.155.116
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Bd. Mihai Viteazu nr 8, bl. J1, parter, Hunedoara, Hunedoara
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

XMADE este un atelier specializat in principal cu productia fustelor de tulle si fustelor din tafta realizate pe dimensiunile tale.XMADE este o afacere 100% romaneasca infiintata in anul 2015. Fustele pot fi asortate foarte usor in orice tinuta, fie casual sau eleganta. La noi regasiti modele de fuste perfecte pentru orice eveniment. Fusta tulle este unul dintre articolele de imbracaminte despre care nu am fi crezut vreodata ca le vom purta pe strada. Aceasta fusta este purtata de oricine, de la bloggerite celebre, fashioniste, editori si alte femei care sunt un exemplu de stil pentru cei din jur si pana la contabile si femei care lucreaza in IT.

Vezi toate produsele brandului XMADE aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier si GLS.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Produsele comercializate de XMADE ATELIER SRL beneficiaza de o perioada de garantie de 14 zile din ziua in care coletul este livrat catre client.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1.Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2.Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3.In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4.Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Bd. Mihai Viteazu nr 8, bl. J1, parter, localitateHunedoara, judetul Hunedoara.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur intr-un cont bancar specificat de catre cumparator.
Produsele realizate pe comanda dupa specificatiile cumparatorului, nu pot fi returnate. Aceste produse pot fi trimise pentru a fi modificate in cazul in care se doreste acest lucru in termen de 14 zile de la intrarea in posesie a coletului. Modificarile sunt gratuite, nu se percepe nici o taxa, cumparatorul va suporta doar plata transportului tur-retur ale coletului.
In cazul in care doriti schimbul produsului cu un altul din aceasi categorie (produse realizate pe comanda dupa specificatiile cumparatorului), ne rezervam dreptul de a percepe o taxa de pana la 50 lei care va fi comunicata cumparatorului inainte de a trimite produsul. Cumparatorul suportand taxele tur-retur ale coletului.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
ATENTIE! Culorile in realitate pot diferi fata de fotografii deoarece ecranul dispozitivului de pe care sunt vizualizate nu poate reda perfect nuantele precum le percepe ochiul uman.

Politica de confidentialitate
Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea și stocarea datelor dumneavoastra. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.: nume și prenume, e-mail, numar de telefon, detalii de facturare și plata (adresa), adresa IP. Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:
1.Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
2.E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda și pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs.
3.Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dvs. si va notificam prin sms despre stadiul comenzii
4.Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
5.Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura
Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate in cadrul companiei SC XMADE ATELIER situata in Romania. Gazduirea și stocarea datelor dumneavoastra are loc la Shopify Inc.  Datele dvs. Personale care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice și nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie șterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii și de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la [email protected].
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!