031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

PSL IT CONSULTING S.R.L


Date companie

Denumire: PSL IT CONSULTING S.R.L
Adresa sediului social: Soseaua Pipera-Tunari, Parcel 944, Corp C1, Camera 1, Voluntari, Ilfov
Cod unic de inregistrare: RO36861567
Nr. Reg. Comertului: J23/5081/2016
IBAN: RO16RZBR0000060019306112
Banca: Raiffeisen Bank

Date contact

Numere de telefon: 0748.376.958
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Sulfinei nr. 9, Ostratu, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
De 70 de ani, Bibi Shoes realizeaza in Brazilia incaltaminte pentru copii si bebelusi. Toate produsele sunt concepute impreuna cu medici ortopezi si pediatri, pentru a asigura un mers corect si o dezvoltare sanatoasa inca de la primii pasi. In procesul de productie sunt folosite doar materiale de calitate, non-toxice, iar tehnologiile Bibi sunt unice in lume: #Fisioflex, #Drop, @Sportflex. Gamele Bibi sunt adaptate fiecarei etape de dezvoltare a copiilor, asigurandu-le tot confortul pentru a se bucura in voie de copilarie.

Vezi toate produsele brandului BIBI Shoes aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier si Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
PSL IT CONSULTING S.R.L ofera o garantie Comerciala de 30 de zile de la data cumpararii, in conditiile respectarii tututor recomandarilor de intretinere de mai jos.
Utilizati produsul numai in scopul pentru care a fost conceput.
Drepturile consumatorilor sunt respectate in conformitate cu Legea 449/2003 modificata si completata prin ordonanta 9/2016, OG 21/1993 cu modificarile ulterioare si Legea 296/2004.
Remedierea deficientelor se face in termen de 15 zile calendaristice de la data inregistrarii reclamatiei. In cazul unor reclamatii va rugam sa ne contactati la numarul 0748376958 sau pe e-mail la adresa:[email protected].. Eticheta contine informatii privind spalarea si ingrijirea articolelor respective, astfel incat acestea sa nu sufere nicio deteriorare,insa nu ofera garantia ca produsul se va curata impecabil.
Etapele garantiei comerciale sunt:
-reclamarea defectului
-emitere rezolutie pozitiva – reparare, inlocuire produs daca repararea nu este posibila sau returnarea banilor daca nici repararea sau inlocuirea nu au fost posibile
-emitere rezolutie negativa – produsul va fi inapoiat clientului in starea in care a fost luat in custodie.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Sulfinei nr. 9, loc. Ostratu, jud. Ilfov.

Conform O.U.G 34/2014 consumatorul are dreptul sa returneze orice produs fara invocarea vreunui motiv in termen de 14 zile calendaristice din momentul receptionarii acestuia.
Ambalati produsul corespunzator astfel incat sa nu se deterioreze pe durata transportului si apoi contactati firma de curierat pentru ridicarea acestuia din locatia dumneavoastra. In caz de retur costul transportului este exclusiv in sarcina clientului. Costul trimiterii produsului de schimb de la BIBI Shoes catre client este in sarcina BIBI Shoes.
Deoarece nu avem contract cu Posta Romana, va rugam sa NU livrati prin Posta Romana. PSL IT CONSULTING S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru aceste colete.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). PSL IT CONSULTING S.R.L isi rezerva dreptul de a putea refuza primirea produselor in cazul in care acestea au fost returnate intr-o stare care nu mai permite revanzarea lor (ex: deteriorate, purtate, rupte, cu obiecte lipsa etc).
PSL IT CONSULTING S.R.L nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs.
Contravaloarea produsului se va face intr-un cont bancar la alegerea dumneavoastra. Transferul banilor se va face in maximum 14 zile de la primirea produsului si procesarea returului.

Politica de confidentialitate
Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro).
Prin completarea formularului de inregistrare de pe Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Bibi Shoes (Bibi-Shoes.ro) in urmatoarele scopuri:
Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea PSL IT CONSULTING S.R.L si a tertilor cu care PSL IT CONSULTING S.R.L are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
PSL IT CONSULTING S.R.L va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Bibi Shoes privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar PSL IT CONSULTING S.R.L  nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected].

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!