031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

FASHION MOOD DESIGN


Date companie

Denumire: FASHION MOOD DESIGN
Adresa sediului social: Sos. Mihai Bravu nr. 190 Sectorul 2
Cod unic de inregistrare: 39544067
Nr. Reg. Comertului: J40/9149/2018
IBAN: RO15BTRLRONCRT0454081801
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0738.466.602
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Mihai Bravu nr. 190, Bl. 205, Sc. A, Ap. 16, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
PAULETTA este despre femeia copil, femeia doamna, femeia mama, femeia prietena, despre femeia in toate trăirile ei, despre ținute care pot fi feminine sau jucăușe, sexy sau confortabile. Brandul Pauletta s-a nascut din dorinta de a crea tinute feminine, tinute pe care le poti purta in timpul zilei, la birou sau la un eveniment. Pot fi purtate cu pantofi cu toc sau pur si simplu cu o pereche de pantofi sport. Sunt tinute ready-to-wear in serii limitate.

Vezi toate produsele brandului PAULETTA aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de FASHION MOOD DESIGN SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos. Mihai Bravu nr. 190, Bl. 205, Sc. A, Ap. 1, Sector 2, Bucuresti.

Consumatorul,persoana fizica are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.
Produsul trebuie sa prezinte eticheta originala. Produsele care prezinta defecte  precum: lovituri, zgarieturi, etichete murdare sau rupte, urme de uzura prin purtare, urme de machiaj, deodorant, pete, crapaturi, rupturi, sau sunt utilizate in alte conditii decat cele prevazute in certificatul de garantie si in instructiunile de intretinere, nu se pot returna.
In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit), FURNIZOR va considera returul ne-valid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului.
In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va realiza in cel mult 14 de zile de la confirmarea returului,in acest cost intrand doar valoarea produselor,nu si transportul aferent comenzii.
Cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale FASHION MOOD DESIGN SRL in calitate de operator de date. Vom prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de livrare, adresa de facturare etc.
Scopurile si temeiurile de prelucrarii :
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de , prin intermediul site-ului.
- pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.
Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!