031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

UTIL LAND


Date companie

Denumire: UTIL LAND
Adresa sediului social: ORASTIE, STR EROILOR. BL A, SC D, AP 10
Cod unic de inregistrare: RO41999320
Nr. Reg. Comertului: J20/1776/2019
IBAN: RO94RZBR0000060021753764
Banca: Raiffeisen Bank

Date contact

Numere de telefon: 0753.656.757
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Eroilor, Bl A, SC D, AP 50, Orastie, Hunedoara
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Vezi toate produsele Util Land Fashion aici

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Util Land SRL oferăao garantie de 30 de zile produselor comercializate in conformitate cu Ordonanța 21/1992 și Legea 449/2003. Perioada de garantie incepe de la data cumpararii produsului si este certificata de factura emisa pentru produsele achiziționate.
Garantia va fi asigurata prin urmatoarele modalitati:
- repararea produselor achiziționate.
- in cazul în care prdusele nu pot fi reparate, acestea se pot inlocui.
- returnarea contravalorii produselor.

Garanția nu se aplică pentru următoarele situații:
- repararea sau modificarea făcută de persoane neautorizate de către vanzator.
- decolorarea produsului ca urmare a expunerii la soare, ploaie, ninsoare sau la alte surse de căldură sau umiditate.
- decolorarea produsului ca urmare a contactului cu substanțe chimice, parfum, creme, deodorante etc.
- întreținerea necorespunzătoare (curățare, depozitare, șocuri mecanice, transportare, manipulare).
- uzura morală și uzura fizică naturală a produselor.

Următoarele cazuri nu se consideră defecte și nu fac obiectul garanției:
- mici imperfecțiuni și neregularități ale părților și componentelor care sunt realizate manual.
- carcateristici și neregularități ale pielii naturale: diferențe de culoare, nervuri, semne specifice. Acestea demonstrează faptul că pieile folosite sunt de - calitate și naturale .
- decolorarea produselor din piele datorată vopsirii cu tanin vegetal. La primele purtări pot să apară urme de decolorare iar vopseaua se poat transfera pe haine pe porțiuni restrânse.
- pieile care au fost tăbăcite, lustruite și ceruite manual - pielea se uzează în mod natural și va avea o patină unică, patină formată în timp.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Cuza Voda nr. 26, loc. Simeria, jud Hunedoara.

In conformitate cu prevederile OUG nr. 34/2014 consumatorul/cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Dupa primirea produselor returnate si verificarea starii lor se va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 de zile de la data receptiei produselor.
Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport tur/retur, cheltuieli care sunt suportate de client.
NU SE ACCEPTĂ COLETELE RETUR CU PLATA RAMBURS. Cheltuielile cu transportul tur/retur sunt suportate in totalitate de catre cumparator (exceptie facand doar cazurile in care vanzatorul are anumite oferte speciale care sunt specificate) Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele deteriorate, rupte, care prezinta urme de modificări fizice, care prezinta urme de uzură sau folosire, lovituri, taieturi, miros de parfum sau deodorant, zgarieturi, ciobituri, etc. De asemenea, nu se accepta pentru returnare produse patate, pe care se observa incercari de curatare cu diverse substante chimice, diluanti sau alte substante si solutii care deterioreaza sau pateaza pielea Pentru a putea fi acceptat la returnare produsul trebuie sa fie trimis in ambalajul original, sa aiba toate etichetele originale intacte așa cum au fost așezate de catre producător
Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta deteriorari ale ambalajului original sau care au lipite pe ambalajul original etichete, banda adeziva, etc.

Politica de confidentialitate
Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Util Land SRL are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe gentidebarbati.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor. Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul SC Util Land SRL

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!