LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

TEMAVAN CONCEPT


Date companie

Denumire: TEMAVAN CONCEPT
Adresa sediului social: BDUL. BRAILEI 104 Cod 620170, Focsani, Vrancea
Cod unic de inregistrare: 39779250
Nr. Reg. Comertului: J39/654/2018
IBAN: RO18BTRLRONCRT0461549001
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0743.882.273
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Brailei nr. 104, Focsani, Vrancea
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Suntem un brand de haine inspirat de cei care se cunosc pe sine cu adevarat si carora nu le este teama sa isi arate stilul personal. A venit momentul in care trebuie sa te opresti din a te ascunde in spatele trendurilor, in schimb sa incepi a fi increzatoare in cine esti tu. Am cusut idei si concepte pana am reusit sa aranjam pe umerase mai mult decat haine, am reusit sa dam forma atitudinii ce te caracterizeaza. Cu alte cuvinte am transformat fabrica intr-una de stil. Nu iti oferim doar tinute, ci si oportunitati sa te exprimi asa cum simti, motive sa te descoperi si sa fii descoperita la fiecare pas.

Vezi toate produsele brandului EMA T Concept aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat DPD.
Taxa de transport este de 15 RON, iar comenzile mai mari de 300 RON beneficiaza de transport gratuit.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de TEMAVAN CONCEPT SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Brailei nr. 104, localitatea Focsani, judetul Vrancea.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai târziu de acest termen nu vor fi acceptate.
In cazul in care Clientul returneaza Bunurile in scopul unui schimb sau al unei rambursari, Clientul va achita costurile de transport in ambele cazuri. Din pacate, dupa scurgerea celor 14 zile calendaristice, TEMAVAN CONCEPT SRL nu poate prelucra nici un retur sau schimb.
Schimburile se pot efectua doar o singura data pentru masuri diferite ale aceluiasi produs, cu conditia disponibilitatii in stoc. Pentru schimbul cu alte produse, de culori, stil sau design diferite, se va procesa un retur si se va plasa o noua comanda. In cazul unui retur in scopul schimbului, Clientul va achita costurile de transport pentru ambele transporturi.
Bunurile pe care Clientul intentioneaza sa le returneze vor fi in starea lor initiala si nu vor fi suferit modificari, adica vor fi neuzate/nepurtate (si nu vor prezenta urma de machiaj sau alte pete), nespalate si vor fi returnate cu toate etichetele originale atasate. Orice produs care nu corespunde acestor cerinte va fi automat descalificat de la retur, nu vom putea rambursa costul aferent iar pachetul va fi inapoiat Clientului, care va suporta costurile de transport aferente.
Dupa ce a primit produsele returnate si a verificat daca acestea respecta toate cerintele, TEMAVAN CONCEPT SRL va transmite Clientului un e-mail de confirmare a acceptarii Bunurilor, sau, in cazul identificarii unei scaderi a valorii Bunurilor returnate, Clientul va primi un e-mail prin care va fi informat cu privire la suma dedusa din ramburs. Suma de rambursat acopera doar valoarea cumparaturilor dvs., nu si taxa de livrare.
In situatia putin probabila in care Bunurile achizitionate de la TEMAVAN CONCEPT SRL prezinta defecte, Clientul poate, la propria alegere, solicita ca Bunurile sa fie remediate sau inlocuite, fara costuri suplimentare. In cazul in care nu este disponibil un produs inlocuitor, TEMAVAN CONCEPT SRL va rambursa intreaga contravaloare Clientului, in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la informarea TEMAVAN CONCEPT SRL ca Bunurile prezinta defecte, Pentru evitarea oricarui dubiu, prezenta clauza nu reprezinta o garantie comerciala acordata de TEMAVAN CONCEPT SRL pentru produsele vandute. Prezenta clauza stabileste garantia de conformitate a produselor la momentul vanzarii, cu deplina respectare a drepturilor consumatorilor prevazute de legislatia aplicabila – Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.
TEMAVAN CONCEPT SRL nu va acorda o inlocuire sau o rambursare in cazul in care Bunurile au fost folosite, modificate sau remediate in orice fel, de oricine altcineva in afara de TEMAVAN CONCEPT SRL.
Bunurile care prezinta modificari ca urmare a uzurii normale nu vor fi considerate ca Bunuri cu defect. Bunurile cu defect vor fi trimise spre verificare departamentului pentru servicii clienti al TEMAVAN CONCEPT SRL, inainte de efectuarea rambursarii, remedierii sau inlocuirii. Clientul ne va informa, in termen de maximum 5 zile de la livrarea comenzii la adresa Cumparatorului, prin e-mail, la [email protected] cu privire la Bunurile cu defect, atasand fotografii relevante in acest sens. Se va atasa, de asemenea, si dovada achizitiei.
TEMAVAN CONCEPT SRL va returna pretul pe care Clientul l-a achitat pentru Bunurile respective, tinand cont de toate reducerile sau promotiile aplicate la momentul achizitiei Bunurilor. In cazul in care returul nu respecta conditiile mentionate mai jos, Societatea nu va putea efectua rambursarea, iar pachetul va fi returnat Clientului, pe cheltuiala acestuia.

Politica de confidentialitate
TEMAVAN CONCEPT SRL acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului.
In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, TEMAVAN CONCEPT SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. TEMAVAN CONCEPT SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos.
Prin prezenta Clientul convine ca Societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail, sexul, contul bancar si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre TEMAVAN CONCEPT SRL.
TEMAVAN CONCEPT SRL poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispoziţie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti.
In cazul In care Clientul constata ca TEMAVAN CONCEPT SRL sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea TEMAVAN CONCEPT SRL sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca TEMAVAN CONCEPT SRL sau respectivul operator de date sa remedieze situata.
TEMAVAN CONCEPT SRL are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.