031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

MABOTEX


Date companie

Denumire: MABOTEX
Adresa sediului social: Sos. Chitilei Nr. 267
Cod unic de inregistrare: RO11071244
Nr. Reg. Comertului: J40/9718/1998
IBAN: RO86RNCB0077026615050001
Banca: BCR

Date contact

Numere de telefon: 0753059510
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Chitilei nr. 267, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Mabotex means the power of the accessory! Noi credem în puterea accesoriilor de aceea venim mereu cu cele mai bold propuneri de accesorii  asociate cu cele mai cool și inovative sisteme de prindere din metal sau material textil. Totul sta in asocieri, iar pentru că un accesoriu schimba flair-ul unei ținute simple, noi nu ne ferim de cele mai îndrăznețe mix & match-uri între detalii și întregul ansamblu. Curelele pe care le facem sunt realizate din piele și/ sau din material textil, pe diferite dimensiuni și care încet încet ajung sa fie un must-have in garderoba oricărei fashioniste. Bold, statement, luxury și cool sunt cuvintele cheie care descriu perfect accesoriile noastre. Noi știm ce înseamnă un accesoriu statement, așa că Mabotex oferă o experiență prin care orice accesoriu își va spune povestea și va transforma experientele simple in unele cu adevărat bold! Be cool and out of the box with your perfect accessories!

Vezi toate produsele brandului MABOTEX aici.

Livrarea produselor
Livrarea se efectueaza prin serviciul de curierat rapid al firmei Fan Courier
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 3 zile
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
MABOTEX IMPEX S.R.L asigura garantia tuturor produselor comercializate, potrivit dispozitiilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie a produsului, pentru fiecare produs in parte. Produsele deteriorate pe perioada garantiei vor fi returnate la MABOTEX IMPEX S.R.L adresa Soseaua Chitilei nr. 267, Sector 1, Bucuresti. Remedierea produsului se va efectua in termen de maxim 15 zile calendaristice de la data receptionarii in depozitul Mabotex a produsului defect  Garantia se valideaza cu certificatul de garantie si cu factura din colet. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa de e-mail [email protected] sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare. MABOTEX IMPEX S.R.L nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, in urmatoarele cazuri: stocul initial pus la dispozitie s-a epuizat sau se constata ca produsul comandat prezinta un defect, motiv pentru care vanzatorul va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda si se obliga sa anunte cumparatorul in cel mai scurt timp despre situatia aparuta. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Mabotex Impex S.R.L isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos Chitilei nr 267, sector 1, Bucuresti.

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.
Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!
* Va rugam sa NU trimiteti retururi cu Posta Roma
Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de Mabotex Impex .Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de Mabotex Impex Srl.Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Politica de confidentialitate
MABOTEX Impex S.R.L este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs.:
•Nume si prenume
•Numar de telefon
•E-mail
•Detalii de facturare si plata
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a va oferi urmatoarele servicii:
•Nume si prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
•E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda si pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs
•Numar de telefon – va vom contacta daca apar probleme la livrarea produselor dvs
•Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
•Adresa de facturare – avem nevoie de aceste date pentru a va emite factura
Cat timp pastram datele cu caracter personal
Pentru comenzile din MABOTEX Shop datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.
Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la [email protected] .
Daca doriti sa inaintati  o plangere legata de modul in care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail [email protected]. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!