031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Kboom Fashion Design


Date companie

Denumire: Kboom Fashion Design
Adresa sediului social: Strada Tineretului, nr.85, etaj 2, ap 201, Chiajna, Ilfov
Cod unic de inregistrare: 42807554
Nr. Reg. Comertului: J23/2997/21.07.2020
IBAN: RO57BTRLRONCRT0561037901
Banca: Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0759.815.200
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Strada Tineretului, nr 85, etaj 2, ap 201, Sat Dudu, Chiajna, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Stim cat de important este pentru fiecare femeie sa isi contureze propriul stil si sa fie intotdeauna la moda, motiv pentru care echipa Kboom.ro vine in ajutorul tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor sa se simta increzatoare si feminine. Hainele pe care le producem  pentru dumneavoastra nu sunt lipsite de viata, ci produc emotii in randul clientelor noastre. Fiecare model in parte este un izvor de inspiratie, o traire, o pasiune care ia nastere impreuna cu tine. A fi in pas cu moda presupune a fi deschisa oricarei provocari vestimentare care apare in lumea “fashionistelor”. Timpul nu va permite sa urmariti toate prezentarile de moda sau sa cititi reviste dedicate industriei fashion? Lasati pe noi! Echipa noastra urmareste cu atentie trendurile aflate in permanenta schimbare si va ofera o gama variata de produse la moda, pe care o reinnoim saptamanal. Fiti pe faza!

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Curiera Transport sau Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare 5 este zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate Bunurile comercializate de catre KBOOM FASHION DESIGN SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. Oferim pentru produsele vandute garantie 30 de zile. Daca respectati instructiunile de spalare si ingrijire prezente pe eticheta produsului acesta trebuie, in mod normal sa nu sufere nici o deteriorare. In situatia nerespecatrii drepturilor de intretinere pierdeti Garantia pentru respectivul produs. Pentru a dovedi achizitia produslor este necesar sa pastrati, factura oferita in momentul achizitiei. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Legal, garantia de conformitate este de 2 ani de zile. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OUG nr 21/1992 si OUG 34/2014 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Strada Tineretului, nr 85, etaj 2, ap 201, Sat Dudu, Localitatea Chiajna, jud. Ilfov.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai târziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
KBOOM FASHION DESIGN SRL, va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document. Datele solicitate pentru crearea unui cont pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, orasul,codul postal,modalitatea de plata si metoda de livrare. La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa adresa de mail, anual, KBOOM FASHION DESIGN SRL, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. KBOOM FASHION DESIGN SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie. KBOOM FASHION DESIGN SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: [email protected] – Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu  privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. KBOOM FASHION DESIGN SRL, nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens. Prin inscrierea in baza de date a KBOOM FASHION DESIGN SRL, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai KBOOM FASHION DESIGN SRL,: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care KBOOM FASHION DESIGN SRL, poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!