LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

POGARO BLUE


Date companie

Denumire: POGARO BLUE
Adresa sediului social: Strada Drumul Timonierului, nr 12, bloc 113D,scara 1, ap 4, sector 6
Cod unic de inregistrare: 43012068
Nr. Reg. Comertului: J40/11135/2020
IBAN: RO72INGB0000999910653416
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0752.459.081
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Drumul Timonierului, nr 12, bloc 113D, scara 1, ap 4, Sector 6, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

SilverBell este despre CERCEI, doar despre ei! Din materiale si cu forme diferite, cerceii se regasesc in cutia cu bijuterii a oricarei femei. Noi ne dorim sa transformam numele SilverBell in brandul pe care orice femeie sa il asocieze cu perechea de cercei ideala din cutia ei cu bijuterii. SilverBell este acel magazin unde vei gasi cerceii care sa iti completeze starea de spirit, make-up-ul, vestimentatia, coafura, care sa se asorteze cu tine. Cerceii SilverBell vin in culori vesele, modele si dimensiuni diferite, pentru a ti se potrivi tie, fiica sau mama, lunea sau vinerea, dimineata sau seara, vara sau iarna.  Sunt comozi, usori si practici pentru orice moment al zilei, realizati din materiale de calitate, care isi pastreaza aspectul, stralucirea si eleganta in timp!

Vezi toate produsele brandului Silver Bell aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Bookurier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.
Garantia oferita pentru produsele prezentate pe site este de 6 luni de zile.
Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC Pogaro Blue SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de SC Pogaro Blue SRL de la acest client.
.
Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Drumul Timonierului, nr 12, bloc 113D, scara 1, ap 4, Sector 6, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
In aceasta sectiune va informam despre prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal si despre drepturile dumneavoastra conform Regulamentului (UE) 679/2016 – Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR), a Legii de punere in aplicare a prevederilor GDPR si a oricaror alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Nationala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la protectia datelor cu caracter personal. Vom colecta date personale privind: adresa de e-mail si datele de contact ale persoanei sau ale reprezentantului companiei care ne contactează, incluse în solicitare (exemplu: nume, prenume, număr de telefon, adresa). In vederea indeplinirii scopurilor de prelucrare definite mai jos, prelucram atat datele cu caracter personal furnizate direct de catre client in momentul transmiterii solicitarii acestuia. Aceste date pot fi incadrate de principiu in urmatoarele categorii: Date de identificare: nume, prenume si Date de contact: adresa de domiciliu/de corespondenta, adresa de e-mail, numar de telefon mobil. Transmitem datele dumneavoastra catre furnizorii nostri de servicii, care actioneaza in calitate de persoane imputernicite de operator, si strict in baza instructiunilor documentate primite de la noi. Lista cu furnizorii nostri se actualizeaza periodic, ori de cate ori intervin modificari in componenta sa. In cazuri speciale, trebuie sa oferim informatii cu privire la datele cu caracter personal institutiilor competente, in masura in care acest lucru este necesar in scopul cercetarii penale, indeplinirii sarcinilor legale ale serviciilor de informatii sau in scopul obtinerii drepturilor de proprietate intelectuala. Pastram datele dumneavoastra doar pe durata si in masura in care este necesar pentru realizarea scopurilor mentionate mai sus sau daca exista o obligatie legala in acest sens.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!