LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

RODASIM RETAIL


Date companie

Denumire: RODASIM RETAIL
Adresa sediului social: Bujoreni nr. 70
Cod unic de inregistrare: 38138168
Nr. Reg. Comertului: J38/906/2017
IBAN: RO71INGB0000999907152122
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0738663779
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Comuna Bujoreni nr. 111B, parter, Bujoreni, Valcea
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
In Octombrie 2010, din dragoste pentru pantofi, din dragoste pentru oameni, din dorinta de a aduce culoare in viata celorlalti, din dorinta de "altceva", deschideam primul nostru magazin de pantofi in Ramnicu Valcea. Anii au trecut si pasiunea noastra pentru pantofi, pentru frumos, pentru a aduce bucurie, nu a scazut. Portofoliul nostru include acum atat brand-uri romanesti cat si din afara Romaniei. Vei gasi pe pagina noastra o varietate foarte mare de modele si stiluri. Ne dorim sa iti incaltam intreaga familie, pentru orice ocazie. Si pentru ca ai nevoie sa  asortezi pantofii cu diverse accesorii, tot aici vei gasi o diversitate mare de genti, curele, portmonee.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Sameday si DPD.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Conform legii, produsele comercializate de Rodasim Retail SRL beneficiaza de garantie si sunt insotite de certificat de garantie care contine termenul si conditiile de garantie specifice fiecarui model in parte. Termenul de garantie general este de minim 30 zile de la data achizitionarii. Certificatul de garantie intra in vigoare in momentul cumpararii si este valabil insotit de factura sau bonul fiscal cu care produsul a fost achizitionat.   Garantam ca produsul achizitionat de la Rodasim Retail SRL este un produs sigur, nou (nefolosit) si lipsit de orice defect. In conditiile respectarii instructiunilor de intretinere, produsul prezinta parametri de calitate si performante normale (la care consumatorul se poate astepta in mod rezonabil), date fiind natura si scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizarii. Durata medie a utilizarii este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternarii purtatului a minimum 3 perechi de incaltaminte. Trebuie sa luati in considerare faptul ca, odata cu timpul si cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzura, iar aceasta nu reprezinta un defect.
Important: Garantia se aplica doar in cazul in care cumparatorul face dovada achizitiei produsului - este obligatorie prezentarea bonului de casa sau a facturii fiscale.
Modalitati de asigurare a garantiei:
• Repararea produsului
• Inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat
• Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.
Garantia va fi asigurata in cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizarii.
Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula
• uzura morala si uzura fizica normala a produsului
• decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursa puternica de caldura, umiditate, ploaie, zapada, etc.)
• deteriorari ale produsului in urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie, trasnet, etc.), accidente, incendiere sau furt
• defecte produse de transportul, manipularea si depozitarea in conditii improprii (temperatura si umiditate excesive, socuri termice - variatii de tip cald / rece, imersare, etc.)
• defecte cauzate de utilizarea neadecvata, in mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat si proiectat - umplerea excesiva a gentilor duce la deteriorarea acestora
• interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului
• deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, agatare, lovire, zgâriere, etc.), animale de companie, rozatoare si alti daunatori
• intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate).
Nu se considera defecte de fabricatie, ca urmare nu fac obiectul acordarii garantiei:
• particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferente de culoare, semne caracteristice si neregularitati - tocmai acest lucru arata autenticitatea si calitatea pieilor din care sunt confectionate produsele .
• pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra si poate colora usor haina cu care vine in contact. Acest lucru se intâmpla la primele purtari, pâna produsul dobândeste o patina unica, si nu este considerat defect; petele de pe haine ies la o simpla spalare
• micile neregularitati si imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual.
• pieile care au fost ceruite si lustruite manual: in acest caz pielea continua sa se "uzeze" in mod natural - escoriatiile de culoare de la suprafata pieilor reprezinta un efect intentionat care are loc doar dupa purtare si tocmai acest lucru aduce individualitate produselor
• ATENTIE: Produsele cu imprimeuri pot prezenta asimetrii in functie de imprimeul folosit. Acesta nu este considerat un defect.
Recomandari generale privind ingrijirea incaltamintei:
- Se interzice cu desavârsire spalarea pantofilor in masina de spalat!
- Rodasim Retail SRL nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.
- Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata si se pune pe sanuri potrivite ca marime si format. Pentru a crea conditii igienice de purtare si a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Este interzisa spalarea cu apa a incaltamintei. Nu se folosesc inalbitori, detergenti si nici produse pe baza de solventi, substante de largire, curatare, impermeabilitate, altele decât cele agreate de Rodasim Retail SRL.
- Incaltamintea umeda se usuca lent, la temperatura camerei, ferita de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura. Utilizarea in conditii de umezeala excesiva va face ca pielea din care este produsa incaltamintea sa sufere deformari iremediabile.
- Fetele incaltamintei se vor feri de lovituri directe.
- Evitati caldura excesiva care poate duce la reactivarea adezivilor si dezlipirea talpilor.
- Fetele si talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solventi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive, antiderapante sau substante de dezghetare. De asemenea, evitati agatarea sau calcarea in obiecte metalice ascutite, resturi de sticla, substante insecticide, uleiuri si benzine, diluanti, etc, aceste ducand la distrugerea talpii din piele naturala.
- In cazul pantofilor cu talpa din piele si cusaturi aplicate pe talpa, Rodasim Retail SRL nu poate fi facuta responsabila pentru defectele aparute ca urmare a imperfectiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.
- Va rugam folositi un incaltator pentru a evita avarierea pantofilor in zona calcâiului.
- Deoarece pielea cu care este captusita incaltamintea nu a fost tratata chimic in mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejarii pielii dumneavoastra), exista riscul migrarii culorii. Recomandam purtarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa.
- Pentru intretinerea interiorului, curatati cu o carpa moale umeda si evitati produsele care contin acetona, acizi, alcool, sau, oricare alte substante care nu au fost testate si recomandate de Rodasim Retail SRL pentru acest tip de piele.
- Tocurile imbracate in piele sunt mai sensibile la purtat si se pot degrada in urma conducerii autovehiculelor, a calcarii in gratarele de scurgere, in cioburi de sticla sau in bitumul moale de pe trotuare, in anotimpul cald.
Recomandari generale privind ingrijirea gentilor, curelelor si portofelelor
- Evitati supraincarcarea gentilor. Gentile si posetele comercializate de Rodasim Retail SRL sunt concepute ca accesorii de moda si, exceptând acele modele marcate corespunzator, nu pot fi folosite ca bagaje de voiaj. Greutatea maxima admisa este intre maxim 1,5 Kg pentru o geanta mica si 10 kg pentru o geanta de voiaj.
- Feriti produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa-l deterioreze.
- Dupa fiecare utilizare, geanta/cureaua/portofelul se curata pe fata exterioara cu o cârpa moale, usor umezita, uscându-le la temperatura camerei, si se depoziteaza intr-un loc ferit de umezeala, bine aerisit. Depozitarea in saci individuali, in locuri ferite de lumina va limita oxidarea materialelor ( piele si accesorii metalice).
- Evitati depozitarea lânga surse de caldura, presiune, sau expunerea la razele solare, ceea ce poate cauza decolorarea produsului.
- Pentru suprafetele metalice ale accesoriilor se recomanda curatarea frecventa cu o cârpa uscata pentru a preveni oxidarea.
Daca nu se folosesc o perioada de timp, gentile se vor pastra in sacii originali, ferite de soare, praf sau surse de caldura. Nu depozitati gentile in spatii inghesuite, cu alte obiecte deasupra lor; o greutate mare care va apasa timp indelungat pe suprafata de piele a unei posete o va uza, chiar daca sta depozitata si nu este purtata.
Nu folositi pe produsele din piele sau in apropierea acestora spray, acetona, acid, uleiuri, benzen, insecticid,etc.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Comuna Bujoreni nr. 111B, parter, Loc. Bujoreni, Jud. Valcea.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai târziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Temeiul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale este unul legal, prelucrarea fiind necesara pentru furnizarea produselor si serviciilor pe care dumneavoastra doriti sa le achizitionati de la RODASIM RETAIL SRL sau pentru derularea/incheierea si executarea unui contract la care sunteti parte. Prin solicitarea dumneavoastra de a primi informatii, servicii de consiliere sau de a vi se factura, livra etc. produsele noastre, va exprimati acordul ca datele dvs sa fie preluate/prelucrate si stocate conform prevederilor legale specific. Datele personale furnizate de dumneavoastra vor fi prelucrate de RODASIM RETAIL in conformitate cu prevederile Legilor nr. 506/2004 si 677/2001, urmând a fi utilizate: in scopul executarii Contractului, respectiv pentru livrarea produselor si prestarea Serviciilor, incluzând procesarea comenzilor sau cererilor clientului, servicii de consiliere pentru alegerea solutiei, facturare si incasarea valorii produselor. In afara scopului pentru care au fost preulate datele dumneavoastra pot fi prelucrate si din necesitatea de a respecta o obligatie legala la care suntem supusi, ca de exemplu in cazul raportarilor, la derularea eventualelor controale derulate de catre autoritatile legale, in cazul cerintelor contabile etc. Datele preluate urmeaza sa fie stocate pentru perioada impusa de legile specifice. RODASIM RETAIL nu prelucreaza datele in mod excesiv, nu externalizeaza catre terti neautorizati accesul la acestea. Prelucrarea datelor cu caracte personal de catre RODASIM RETAIL se doreste a fi facuta doar in scopul in care datele dumneavoastra au fost preluate, fara a fi prelucrate si pentru un scop secundar care este incompatibil cu scopul principal pentru care datele dumneavoastra personale sunt initial colectate. Incercam sa limitam prelucrarea datelor dumneavoastra personale la o dimensiune, amploare si frecventa care sunt necesare pentru scopurile procesarii si pentru indeplinirea scopului pentru care au fost furnizate. Protejam datele cu caracter personal impotriva amenintarilor la adresa prelucrarii. Masurile de securitate pe care le punem in practica sunt de natura sa asigure protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Ne asiguram ca personalul nostru este responsabil pentru prelucrarea sigura a datelor cu caracter personal. Controlam accesul la datele personale pe care le detinem si controlam faptul ca numai persoanele care au dreptul de a accesa datele cu caracter personal detinute pot accesa aceste date si organizam sesiuni interne de instruire privind Protectia datelor cu caracter personal. In cazul in care aceste activitati sunt realizate de catre Partenerii RODASIM RETAIL, datele cu caracter personal furnizate vor putea fi comunicate Partenerilor in vederea furnizarii/comercializarii serviciilor.  Privind datele dumneavoastra personale, aveti urmatoarele drepturi: de acces si interventie la acestea, de opozitie justificata la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, de a va adresa justitiei, conform art. 13-18 din Legea nr. 677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, veti inainta catre RODASIM RETAIL o cerere scrisa, datata si semnata la adresa mentionata mai jos – responsabil DPO [email protected] RODASIM RETAIL va comunica masurile adoptate / informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii. Aveti dreptul la stergerea datelor dumneavoastra personale. La cererea dumneavoastra le vom sterge fara intarzieri nejustificate, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopului pentru care au fost colectate sau va prelucram datele in baza unui interes legitim asupra caruia prevaleaza obiectia dvs. si nu exista alt temei pentru prelucrare. Puteti trimite solicitarea dvs. referitoare la protectia datelor dvs. personale la adresa de e-mail [email protected]

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!