031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Trening hanorac cu guler si pantaloni slim albastru

COD: SYB-3254-albastrudeschis

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Treningul Soy Bella este compus din 2 piese lejere: un hanorac tip maleta cu umerii usor lasati si o pereche de pantaloni prevazuti cu 2 buzunare laterale si nervura pe pantaloni pentru a alungi piciorul.

Hanoracul tip maleta cu umerii lasati este perfect pentru zilele reci de toamna si poate fi purtat in diferite combinatii, confectionat pe culori vibrante aduce acestei colectii felul prin care poti iesi in evidenta.

Materialul ales este un bumbac organic in combinatie cu elastan ce ajuta la purtarea acestuia si aduce un plus de lejeritate pentru tine. Pantalonii sunt prevazuti cu buzunare si nervura pe picior si adaugata broderie de inalta calitate. Fiecare piesa poate fi purtata in diferite combinatii, atat in stilul sport cat si elegant.

Compozitie: 90% Bumbac, 10% Elastan.

Ingrijire: Spalare la masina, maxim 30 grade. Nu utilizati inalbitor. Calcare la maxim 110 grade. Nu uscati la masina.

Despre brand

Produsele realizate de Soy Bella sunt 100% romanesti, iar materialele folosite sunt certificate Oeko- Tex. Brandul Soy Bella se adreseaza tuturor femeilor deoarece produsele realizate de noi au un stil minimalist si ofera un plus de confort. La noi gasesti treninguri sport cool pentru activitati sportive in sala de antrenament sau in aer liber.

Soy Bella este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Soy Bella poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!