031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Pantofi sport casual Vices 7166-1 Albi

COD: HNS-7166-1

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Adidasi sunt acele articole de incaltaminte care te fac sa te simti confortabil, relaxata si iti ofera acel aer casual nonsalant. Usor de incaltat si de potrivit cu articolele vestimentare de baza din garderoba casual, acesti adidasi au efect deosebit asupra look-ului. Modelele prezentate se remarca de la prima vedere datorita aspectului tineresc si jucaus.

Acesti adidasi sunt decorati cu numeroase elemente deosebite: insertii deosebite, materiale cu aspect lucios, stelute imprimate,cusaturi decorative discrete si logo discret integrat. In partea din fata si in lateral se observa stelutele decorative, colorate puternic care creaza contrast si asigura aspect tineresc placut. Sireturile sunt late, bine finisate si placute la atingere, in plus fixeaza perfect adidasii pe picioare.

Acesti pantofi casual sunt confectionati din piele ecologica, sunt usor de purtat si usor de intretinut. Atat insertiile decorative cat si talpa au aspect impecabil. Adidasii casual cu stelute pot fi integrati in tinute urbane si casual desavarsite. Pot fi potriviti cu pantaloni din jeans boyfriend cu manseta intoarsa, bluze simple sau pulovere oversize. La fel de confortabil pot fi asociati cu fuste scurte din piele si bluza simpla.

Adidasi casual cu stelute sunt articole care transforma garderoba de tranzit in una moderna exceptionala.

  • 36 - 23.5 cm
  • 37 - 24 cm
  • 38 - 24.5 cm
  • 39 - 25 cm
  • 40 - 25.8 cm
  • 41 - 26.5 cm

Despre brand

Vices este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Vices poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!