031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Sosete unisex Nike Academy Ftbll Df SX4120-601

COD: ORG-16187
IN STOC FURNIZOR
113,99 lei
Marime Ghid de marimi
M
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
5 zile
Din motive de igiena, lenjeria intima, produsele din categoria Beauty si mastile de protectie, nu pot fi returnate!
LIVRAT DE
ORIGINALS

Descriere

Echipamentul tau de fotbal va fi complet cu jambierele Nike Academy Ftbll Df! Material: 97% naylon, 3% elastan Culoare: rosu Dri-Fit: o tehnologie speciala folosita in confectionarea jambierelor, care presupune un material compus din fibre si elemente netratate chimic, care elimina transpiratia, transportand-o catre suprafata materialului, unde se poate evapora rapid. Astfel se elimina senzatia de umezeala a corpului din timpul activitatilor fizice intense. Stay Cool: o tehnologie folosita in confectionarea jambierelor, care asigura mentinerea  aerului rece  si temperatura optima a corpului, chiar si in timpul activitatilor fizice intense, pentru o performanta cat mai buna. Pe  toata lungimea lor, jambierele sunt prevazute cu portiuni de material cu nervuri elastice, pentru o fixare confortabila.

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!